eduFLOOR REH-pakken

eduFLOOR REH, med et sett av rehabiliterings- og terapi-relaterte spill kan brukes under rehabilitering og terapi over tid. Det kan bli brukt av barnehagebarn og skolebarn med varierende grad av funksjonshemming, samt av eldre som lider av demens.

Programmene som er inkludert i dette settet er utviklet av erfarne terapeuter og lærere som arbeider med rehabilitering, utdanning, pedagogiske og terapiorienterte enheter.

Inneholder 16 spill. I de fleste spillene kan man velge mellom to vanskelighetsgrader.

Bestilling

Utformet for spesielle behov

REH-pakken med spill:

Spesielle behov

I forhold til tradisjonelle spill som er utviklet for et magisk teppe, har disse spillene mer levende farger, homogene og lyse bakgrunner, og et redusert antall bevegelige objekter på tavlen. Dessuten har tempoet i spillene blitt redusert.

Disse endringene gjør spillene mer overkommelig for barn med særskilte behov og er et utmerket verktøy for lærere og andre som er engasjert i utdanning og omsorg for barn med spesielle behov.

Spesialtilpassing

Alle programmer er tilgjengelig med to vanskelighetsgrader og en spiller får en morsom belønning, som klapping eller oppmuntring, etter å ha fullført en oppgave.

En del av programmet har også blitt spesielt designet vertikalt, for å gi mer tid til å flytte elementene på det interaktive gulvet. Som et resultat får barnet mer tid til å fullføre oppgaven.

Utvikling er moro!

0
Forskjellige Spill
0
Samlinger Med Spill
0
Vanskelighetsgrader

Vi kontakter deg gjerne!

Dersom du ønsker å bestille eller dersom du har flere spørsmål, klikk på knappen under

Bestilling / Spørsmål